Bejelentés


A(b)SZURDOK Aktuális Kreténségek! Gyere, légy hüje!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Balra Nézz!!!

(Az a vicc, hogy a néni meg jobbra mutat, hö-hö)

Figyelem        Figyelem

Most, hogy hála az égnek teljesen véletlenül idetévedt, eszébe ne jusson odébb állni. Inkább nézzen szét egy kicsit minálunk! Van itt minden kérem szépen, minden ami humoros, és olyan is, ami  csak szerintünk humoros, de egy valamit biztosan garantálhatunk: Ön ezen az oldalon betűket fog összeolvasni szavakká, a szavakból pedig egy kis fantáziával mondatokat fabrikálhat majd össze!

Tehát mindenképpen jól fogunk szórakozni!

Kattintgasson bátran, balról-jobbra, vagy ha Önnek úgy szimpatikusabb jobbról-balra, teljesen mindegy, csak a folytonosságra ügyeljen, vagyis ne hagyja abba, ne lazítson.

És még valami! Ha van egy jó írása, ami megüti a mi nem túl magas szintünket, kérjük küldje el az alábbi két email cím valamelyikére, vagy ha egy kicsivel több szabadidővel rendelkezik, mint mondjuk egy ápolónő, akkor akár mind a kettőre. Szívesen berakjuk majd ide, s ez által Ön is a munkatársunk lesz, ami nem jár ugyan anyagi honoráriummal, viszont...hát...mondjuk mással sem nagyon.

                           bucsuszam@freemail.hu

                           topaefff@gmail.com

Most, hogy ezeket megbeszéltük, javasoljuk tegye próbára egerét, és navigáljon, majd egy határozott mozdulattal kattintson a BEVEZETŐ feliratra, itt balra fent.     

UI: Kűdhet rajzot is, ha akar, mer az is kéne..

Még egy utóirat: (a feltünősség kedvéért teljesen kiírva betűkkel, tehát nem csak úgy tessék-lássék odacsapva egy ui., ráadásul szürkén és vékonyan)

MI ANNYIRA VICCESEK VAGYUNK, HOGY PL. (PÉLDÁUL) NEM AZT A NEVET ADTUK ENNEK AZ OLDALNAK, HOGY "FŐOLDAL", HANEM AZT, HOGY "FÉLOLDAL"!

Hát mi ennyire viccesek vagyunk!!!

 

http://www.top-start.hu/banner/f1.php

 

 

 

 

 


Képgaléria


Szavazás


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!